Over Movietrader

Movietrader is al 11 jaar het meest geavanceerde platform voor de productie van interactieve online video in Nederland. Begonnen als e-learning tool is Movietrader uitgegroeid tot een zeer effectief platform voor meerdere doeleinden. Door de constante ontwikkeling van functionaliteiten heeft u met MovieTrader een oplossing voor al uw video toepassingen.

Wat kunnen wij voor u doen?

Wat kunnen wij voor u doen?

Videoconcept:
Wij luisteren naar uw doelstellingen en komen met een overkoepelend idee. Dit idee zal uw E-learningproject of interactieve productpresentatie verder brengen.

Videoproductie:
I.s.m. Cameraworks kunnen wij de gehele productie van uw project op ons nemen. Van grote, langere producties tot ééndags interviews, wij helpen uw graag.

Interactiviteit:
Via ons platform kunt u uw eigen of door ons geproduceerde projecten interactief maken. De functionaliteiten van ons platform worden constant uitgebreid en zijn nu al de meest geavanceerde van Nederland. Van social media integratie in uw video tot uitgebreide rapportage over kijkgedrag.

Videodistributie:
U kunt op verschillende manieren via ons platform uw video-materiaal distribueren.

Bekijk hier functionaliteiten
Wij geloven in lange relaties

Wij geloven in lange relaties

Wij geloven echter niet in peperdure software waar u zelf niet mee uit te voeten kan. Movietrader software is voor iedereen. Wij delen dan ook graag onze kennis met u. Als u meer wilt weten over onze software en interactieve video leren wij het u graag.

Wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Onze video-experts staan u graag te woord.

Contact
Verantwoord ondernemen

Verantwoord ondernemen

Wij hebben een aantal projecten ontwikkeld waarbij verantwoord ondernemen de boventoon voert.

Naar verantwoord ondernemen
Email ons
Facebook
Facebook
Twitter
Visit Us
LinkedIn